Технологичният лидер Xiaomi и най-голямата търговска верига у нас Kaufland България обявиха старта на своето сътрудничество. То е ексклузивно и дългосрочно за двете компании и ще включва поредица от атрактивни предложения. Първото от тях е за лоялните клиенти, притежатели на Kaufland Card. Водени от иновациите и от качеството на услуги и стоки, които предлагат в своите сектори, Xiaomi и Kaufland България ще осигурят на клиентите си изживявания от ново поколение. Различните съвместни кампании до края на годината ще им предложат широка гама продукти, подходящи за всеки вкус, нужда и възможности, включително и тематични продукти за първия учебен ден и Коледа.
В рамките на 6 седмици, до края на месец юли, всички клиенти на Kaufland България, регистрирали своята Kaufland Card, ще се възползват от ексклузивни цени на 11 смарт уреда Xiaomi като активират определен брой точки от своите карти за лоялност.
„Това е първата от поредицата технологични изненади, които очакват лоялните клиенти на Kaufland България. Избрахме да стартираме с продукти от портфолиото на технологичния лидер Xiaomi първо заради качеството, което е изключително важно и за двете компании, но също така и заради общата ни амбиция да растем и да предлагаме най-доброто на клиентите си.“, коментира Ялчин Джем, търговски директор на Kaufland България и член на Управителния съвет на веригата.
„Радвам се, че можем да обявим това партньорство между две лидерски в сегмента си компании. Избрахме да работим с Kaufland България заради изключително силното им национално присъствие и партньорско отношение. Широкото ни портфолио и богата ни екосистема от качествени продукти на достъпни цени в комбинация с милионите потребители на Kaufland България са сигурен гарант, че ще растем заедно.“, добави Николай Нанков, регионален мениджър на Xiaomi за България.
Разнообразието от продукти, включени в първата обща кампания на двете компании, е насочено към нуждите на всеки „умен“ дом и всеки член на семейството – от безжични слушалки и рутер, през смарт гривна и електронен кантар, до охранителна камера, пречиствател за въздух, вертикална прахосмукачка или прахосмукачка робот за сухо и мокро почистване. За първи път в Kaufland България ще се предлагат и електрически скутери и Air Fryer с иновативен дизайн.
Различните артикули от богатото портфолио на Xiaomi ще могат да се купуват с различен брой точки за активиране на купона с промоция от Kaufland Card, като за всяка покупка на стойност от 5 лв. клиентите на Kaufland България получават 1 точка.

За Kaufland България: Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от близо 1,7 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 6 500 служители. През 2022 г. компанията разполага с 61 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с общи инвестиции от 1,6 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.
За Xiaomi Corporation: Xiaomi Corporation е основана през април 2010 г. и е включена в Хонконгската фондова борса на 9 юли 2018 г. (1810.HK). Xiaomi е компания за потребителска електроника и интелигентно производство със смартфони и интелигентен хардуер, свързани с платформата „Интернет на нещата“ (IoT)
Възприемайки визията „Да бъдем приятели със своите потребители, да бъдем в техните сърца като любима компания“, Xiaomi непрекъснато се стреми към иновации, висококачествен потребителски опит и оперативна ефективност. Компанията неумолимо създава невероятни продукти на разумни цени, осигурявайки възможност на всички по света да се радват на по-добър живот чрез иновативни технологии.
Xiaomi е един от световните лидери на пазара за смартфони. Пазарният дял на компанията по отношение на доставките на смартфони я класира на №3 позиция в световен мащаб през третото тримесечие на 2021 г. Компанията е създала водещата потребителска AIoT (AI+IoT) платформа, към която са свързани повече от 400 милиона интелигентни устройства към 30 септември 2021 г., като изключим смартфоните и лаптопите. Продуктите на Xiaomi присъстват на повече от 100 страни и региони по света. През август 2021 г. компанията влезе в списъка на Fortune Global 500 за трети път, като се класира на 338-о място – с 84 места по-нагоре в сравнение с 2020 г.
Xiaomi е част от Hang Seng Index, Hang Seng China Enterprises Index, Hang Seng TECH Index и Hang Seng China 50 Index.