Българският бранд за оригинални маркови часовници Timedix успешно навлезе на международния пазар. Брандът има онлайн магазин в южната ни съседка Гърция, а също така предлага възможност за доставка на своите продукти в цяла Европа, Канада и Съединените щати. По този начин, клиентите на Timedix имат привилегията да закупят качествени часовници на едни от най-известните модни брандове, независимо от това къде се намират. За компанията това е начин да достигне до по-широка клиентска база и да продължи да постига високи резултати, предлагайки качествени и високотърсени артикули.
Timedix.bg вече няколко поредни години успешно оперира на българския пазар, като успява да привлече ценителите на качествените аксесоари със своята нетрадиционна концепция. Всички часовници, които се предлагат единствено онлайн, са оригинални модели на световноизвестни марки, а още по-хубавото е, че могат да бъдат закупени на значително по-достъпна цена. Ако се чудите как е възможно това, брандът предлага ликвидационна стока от нови и предишни колекции на известни брандове, което позволява цената да бъде понякога в пъти по-ниска, а качеството да се запази все така безупречно.


В сайта могат да бъдат открити както напълно нови часовници, така и модели с много добро и добро състояние, по които често не личат следи от употреба. За всички любители на марковите часовници, онлайн магазинът на Timedix предлага чудесни оферти и възможност да увеличат своята колекция, без това да натоварва бюджета им излишно.
Timedix е ексклузивен дистрибутор за България на известните руски марки “Ракета” и “Победа”, които са се превърнали в символ съвършено качество, утвърдено през годините и впечатляващ дизайн.
Ако все още не сте имали възможността да се запознаете с предлаганите от онлайн магазина продукти, не пропускайте възможността да се насладите на богато разнообразие от качествени мъжки, дамски, детски и унисекс часовници на световни брандове. Качеството и коректността са гарантирани от Timedix.