Четвъртото честване на “Международният ден на жената предприемач”

36

Редакцията на CEO Forum в ролята на медиен партньор присъстваше на четвъртото честване посветено на „Международният ден на жената предприемач“, което се проведе на 24 ноември 2022г. в Гранд хотел „Милениум“, гр. София. Организатор на събитието е Асоциацията на жените предприемачи „Селена“, които вече 15 години са неизменна част от активната роля на дамите в сферата на бизнеса, науката и иновациите.

Слоганът на тазгодишното честване беше „Жената в различните ѝ роли“. По време на лекционната част се включиха редица професионалисти от различни сфери.

Първият панел започна с темата „Личен бранд в синергия с корпоративен бранд за по-успешен бизнес“. Там бяха обсъдени стратегии за професионално развитие и придвижване на социални мрежи. Също така аудиторията имаше възможността да вземе участие с помощта на интерактивни задачи. Участниците получиха ноу-хау от две дами, с доказана експертиза и опит – Десислава Авджиева и Виолета Мачева.

Предмет на обсъждане на втория уъркшоп стана „Личен стил и визуален имидж. Как да създадем свои собствен бизнес стил“. Емилия Георгиева, специалист по темата, разказа на публиката за ползите от правилния стил на обличане.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ...
Как да увеличите потока от клиенти по правилния начин?
Основни съвети за инвеститори
15 признака, че сте истински предприемач

Другите обсъждани теми през деня бяха „За емоционалната интелигентност в бизнеса и баланса в живота ни“, „Презентационни умения и изкуството да продаваме по-ефективно“, „Дигитализация на бизнеса като основен за успех. Как да дигитализираме бизнеса си?“.

Останалите лектори, които станаха част от събитието бяха Д-р Антонина Кардашева, Стан Даулов, Християн Стоилков, Георги Малчев и Елица Стоилова.

В края на дневната част от събитието както дамите, така и мъжете, станали част от “Международния ден на жената предприемач”, създадоха нови контакти и поставиха основите на редица потенциални партньорства между отделните бизнеси, което е и основната цел на организаторите.